Wat kan R. A. W. mij bieden?

NIEUW!

FIT-IT

Nieuw! Smallgroup training! Vind jij alleen trainen echt super saai en heb jij net even dat extra zetje in je rug nodig om jouw doelen te behalen? Dan hebben ik en Rhona misschien wel de oplossing! In 8 weken tijd gaan wij de strijd met jou aan, want je hoeft dit niet alleen te doen. Samen in een kleine groep van maximaal 6 personen geven wij leuke diverse trainingen, tips en trics op het gebied van sport en voeding. 
Wij hebben er zin in! jullie ook?

Schrijf je snel in met een vriend of vriendin!

Personal training

Door zelf te voelen en te doen kun je voor jezelf bepalen wat voor jou het beste werkt. Ieder lichaam reageert anders op prikkels. Er is dus niet 1 manier om je doelen te behalen. Ik ga met jou op zoek naar de manier die voor jouw lichaam het beste werkt. Onervaren of ervaren, voor iedereen ligt er wel een nieuwe uitdaging. 

Het belangrijkste in de sport is dat je plezier beleeft in wat je doet. Plezier houdt de motivatie hoog, wat van groot belang is voor het kunnen behalen van je doelen. Hierbij zou ik je graag willen helpen.

Wilt u meer informatie over hoe ik te werk ga? Laat dan een berichtje achter, dan probeer ik uw vraag zo goed mogelijk te antwoorden.

Voeding

Voeding is van groot belang voor het ondersteunen van onze gezondheid.  We kunnen met voeding onze weerstand verhogen, waardoor we ziektes preventief tegen kunnen gaan. Of je doel nou is om af te vallen of om aan te komen. Gezond eten hoeft niet saai te zijn. Ik leer je bewuste keuzes te maken. Je zult zien hoe fijn het is om je fit te voelen.

De voedingsadviezen die ik geef zijn op basis van orthomoleculaire voeding. Dit houdt in dat er dieper wordt ingegaan op de inhoudsstoffen van producten en hun werking. Door te kiezen voor biologische voeding, seizoensproducten en kwaliteitsvoedsel bereikt je een perfect lichamelijk evenwicht en een optimale energiebalans. Hierover zal ik meer toelichten bij onze afspraak.

Groepstraining

Vind je het saai om alleen te sporten en wil je de uitdaging aan gaan met een groep vrienden of vriendinnen? Of heb je een bedrijf en wil je graag de gezondheid van je personeel ondersteunen? Dan is groepstraining misschien wel wat voor jou. Ik ben bekend met vele sporten, wat het leuk en boeiend maakt voor alle mensen. Spinning, kickboks, Parkinson boksen, looptraining voor ouderen, bootcamp, CrossBox (zoals mensen Crossfit kennen), fitness en speltraining voor teambuilding. Het kan niet gek genoeg. Samen maken we er een leuke les van!

De lessen worden zowel buiten als binnen gegeven. De les bevat een leuke warming up, daarna volgt de workout en dan sluiten we af met een cooling down. Tijdens de les zal ik mensen tips geven en zal ik er voor zorgen dat iedereen het uiterste er uit heeft gehaald.

NEW!     FIT-IT 

Smallgroup training

Personal Training net een stapje te ver? Dan past Small Group Personal Training wellicht beter bij jou. In ons acht weekse trainingstraject sport je in een kleine groep van 3 tot 6 personen; ervaar je de motivatie van de groep en individuele aandacht van een Trainer voor resultaat. Aandacht, resultaat en fun staat bij ons ten alle tijden centraal! 
 
Voor wie:
Toegankelijk voor iedereen die lid is bij RebelSport.
We stellen de groepen samen aan de hand van ieders vitaliteit
 

Prijs:
8 WEKEN, prijs per week: 85,-
(excl. 9% BTW) 
 

 WAT KRIJG JE?
 In ons 8 weekse trainingstraject bieden wij:
 • Gratis intake & sporttest 
 • 16X Small Group Personal Training

 • 2 leer uren (lezingen, verdieping op techniek & Q&A)
 • Groeps motivatie app, TIPS & TRICKS 
 • Gepersonaliseerde training en voeding schema's 
 • Loads of energy!

Wanneer:
Beschikbare dagen overdag groep: 
Dinsdag: 12:00 uur
Vrijdag: 11:00 uur
Twee zondagen: 12.30 uur Presentatie
Zondag extra: Bootcamp voor elke groep" 
 
We hebben meer opties les tijd alleen ligt dat aan de hoeveelheid aanmeldingen!
Mochten er vragen zijn: 
fit-it@rebelsport.nl of stuur een berichtje via deze website.

Tarieven


Personal training
65,- euro

Groepstraining
85,- euro

FIT-IT smallgroup 8 weeks (Rhona & Melanie)
85,- euro per week

Voedingsschema 
100,- euro

Pakket 1 (1 maand)

200,- euro
- 2x personal training
- trainingsschema`s
-1x voedingsschema
- wegen + meten
- WhatsApp contact

Pakket 2 (1 maand)
300,- euro
- 4x Personal training
- trainingsschema`s
- 1x voedingsschema
- wegen + meten
- WhatsApp contact

Pakket 3 (1 maand)
550,- euro
- 8x Personal training
- trainingsschema`s
-1x voedingsschema
- wegen + meten
- WhatsApp contact

Let op!

- Alle tarieven zijn exclusief BTW. 
- Tarieven groepslessen zijn exclusief reiskosten.
- Mocht u kiezen voor een pakket, dan dient voorafgaand betaald te worden.