Wat heeft R. A. W. mij te bieden?

Orthomoleculaire voeding / sportvoeding

Ik maak voedingsschema`s om de gezondheid te ondersteunen en doelen te behalen. Dit kan een sportdoel zijn waarbij voeding ondersteuning geeft aan spierontwikkeling, maar dit kan bijvoorbeeld ook afvallen zijn of een medisch doel.

Training

Ik ben van alle markten thuis. Bij Rebel Sport in Huizen geeft ik voornamelijk kickbokslessen, maar ook parkinsonboksen, crossbox (ook bekend als crossfit), fitness, spinning, bootcamps en sinds kort ook fitboksen! Lees hierover meer bij "over", waar ik dieper in ga op de lessen/ training die ik aanbied. 


R.A.W. There`s always work in progress!

Lees snel meer over motiverende verhalen en nieuwe ontwikkelingen binnen R.A.W. 

Personal training

Door veel eigen kennis wegens bodybuilding en door vele trainingsvormen uitgeprobeerd te hebben, begeleid ik sinds een paar jaar ook mensen in de sportschool . Veel leden zijn enthousiast over het resultaat wat zie zien. Door zelf te voelen en te doen kun je voor jezelf bepalen wat voor jou het beste werkt. Ieder lichaam reageert anders op prikkels. Er is dus niet 1 manier om je doelen te behalen. Ik ga met jou op zoek naar de manier die voor jouw lichaam het beste werkt. Onervaren of ervaren, voor iedereen ligt er wel een nieuwe uitdaging. 

Het belangrijkste in de sport is dat je plezier beleeft in wat je doet. Plezier houdt de motivatie hoog, wat van groot belang is voor het kunnen behalen van je doelen. Hierbij zou ik je graag willen helpen.

Wilt je meer informatie over hoe ik te werk ga? Laat dan een berichtje achter, dan probeer ik uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

Voeding

Voeding is van groot belang voor het ondersteunen van onze gezondheid.  We kunnen goed trainen, maar als je voeding niet de juiste ondersteuning geeft die je lichaam op dat moment nodig heeft, zal je je doelen niet behalen. 80% van je lichamelijke progressie komt uit voeding. We kunnen met voeding onze weerstand verhogen, waardoor we ziektes preventief tegen kunnen gaan. Met de juiste voeding sturen we ons zuur- base balans in ons lichaam, waardoor we ons weer energiek gaan voelen. Of je doel nou is om af te vallen of om aan te komen. Gezond eten hoeft niet saai te zijn. Ik leer je bewuste keuzes te maken. Je zult zien hoe fijn het is om je fit te voelen.

De adviezen die ik geef zijn orthomoleculair verantwoord in combinatie met sportvoeding, om het optimale uit je sportcarrière & gezondheid te kunnen halen. Ik ben voorstander van biologische en onbewerkte producten om het lichaam optimaal gezond te houden.  

Groepstraining

Vind je het saai om alleen te sporten en wil je de uitdaging aan gaan met een groep vrienden of vriendinnen? Of heb je een bedrijf en wil je graag de gezondheid van je personeel ondersteunen? Dan is groepstraining misschien wel wat voor jou. Ik ben bekend met vele sporten, wat het leuk en boeiend maakt voor alle mensen. Spinning, kickboks, Parkinson boksen, looptraining voor ouderen, bootcamp, CrossBox (zoals mensen Crossfit kennen), fitness, fitboksen en speltraining voor teambuilding. Het kan niet gek genoeg. Samen maken we er een leuke les van!

De lessen worden zowel buiten als binnen gegeven. De les bevat een leuke warming up, daarna volgt de workout en dan sluiten we af met een cooling down. Tijdens de les zal ik mensen tips geven en zal ik er voor zorgen dat iedereen het uiterste er uit heeft gehaald. Tijdens de les heb ik altijd een funfactor of uitdagingvoor teambuilding.

Tarieven Voeding


1e Voedingsschema
100,- euro

2e Voedingsschema
85,- euro

Korting!

Ben jij lid bij Rebel, dan ontvang je 40% korting op je voedingsschema!
Voor dit geld krijg je:

- schema wat is afgestemd op jouw behoeftes en doelstelling
- Wekelijks weeg moment/ check up (als stok achter de deur)
- Whatsapp contact
- Gratis aanpassingen in het schema wanneer progressie begint te stagneren
- Voor dit bedrag zie je gegarandeerd progressie indien je precies doet wat er op het schema staat
- Bij goede resultaten kom je op mijn social media & website te staan


 
Tarieven Training


Personal training
65,- euro

Trainingsschema`s voor 3 maanden
70,- euro

Korting!

Ben je lid bij Rebel, dan kan ik een gratis schema voor je maken in de tijden dat ik werk bij rebel. Elke 3 maanden krijg je vanuit je lidmaatschap nieuwe gratis trainingsschema`s. Maak snel een afspraak bij de receptie van Rebel!

Groepstraining (alleen mogelijk bij Rebel Sport)
100,- euro


Let op!

- Alle tarieven zijn exclusief BTW. 
- Tarieven zijn exclusief reiskosten indien dit van toepassing is.
- Bedragen dienen vooraf betaald te worden.