Together

Let`s struggle together,

Let`s grow together,

Let`s win battles together,

Let`s rise, togeter!

-Together we`re stonger-

Personal training

Ieder lichaam reageert anders op prikkels. Er is dus niet 1 manier om je doelen te behalen. Ik ga met jou op zoek naar de manier die voor jouw lichaam het beste werkt. Onervaren of ervaren, voor iedereen ligt er wel een nieuwe uitdaging. 

Het belangrijkste in de sport is dat je plezier beleeft in wat je doet. Plezier houdt de motivatie hoog, wat van groot belang is voor het kunnen behalen van je doelen. Hierbij zou ik je graag willen helpen.

Wilt je meer informatie over hoe ik te werk ga? Laat dan een berichtje achter, dan probeer ik je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

Voeding

Voeding is van groot belang voor het ondersteunen van onze gezondheid.  We kunnen goed trainen, maar als onze voeding niet de juiste ondersteuning geeft aan je lichaam, zul je je doelen niet behalen. 80% van je lichamelijke progressie komt uit voeding. We kunnen met voeding onze weerstand verhogen, waardoor we ziektes preventief tegen kunnen gaan. Met de juiste voeding sturen we ons zuur- base balans in ons lichaam, waardoor we ons weer energiek gaan voelen. Of je doel nu is om af te vallen of om aan te komen, er ligt voor iedereen wel een nieuwe uitdaging. Gezond eten hoeft niet saai te zijn. Ik leer je bewuste keuzes te maken, waardoor je na mijn coaching zelf verder kunt. Je zult zien hoe fijn het is om je fit te voelen.

De adviezen die ik geef zijn orthomoleculair in combinatie met sportvoeding, om het optimale uit je sportcarrière & gezondheid te kunnen halen. Ik ben voorstander van biologische en onbewerkte producten, zodat we zo min mogelijk toxische stoffen binnen krijgen, die mogelijke ziektes kunnen veroorzaken.

Groepstraining

Vind je het saai om alleen te sporten en wil je de uitdaging aan gaan met een groep vrienden of vriendinnen? Of heb je een bedrijf en wil je graag de gezondheid van je personeel ondersteunen? Dan is groepstraining misschien wel wat voor jou. Ik ben bekend met diverse sporten, zodat er voor iedereen een passende uitdaging bij zit.

De lessen worden zowel buiten als binnen gegeven. De les bevat een warming up, daarna volgt de workout en dan sluiten we af met een cooling down. Tijdens de les zal ik mensen tips geven en zal ik er voor zorgen dat iedereen het uiterste er uit heeft gehaald. Tijdens de les heb ik altijd een funfactor of uitdaging voor de teambuilding.

Tarieven Voedingsschema`s

Maandelijks bedrag
65,- excl.

Mijn ervaring is dat mensen meer ondersteuning nodig hebben tijdens het traject. Om deze reden biedt ik geen losse voedingsschema`s aan, maar gaan we samen het traject in. Het traject moet wel verantwoord blijven, daarom kan ik geen tijdsplanning geven met wanneer je doelstelling behaald is. Dit hangt natuurlijk af van je huidige situatie, je discipline en de snelheid van je progressie.


Tijdens de coaching ontvang je
- Het schema wat is afgestemd op jouw behoeftes en doelstelling
- Wekelijks weeg moment/ check up (als stok achter de deur)
- Whatsapp contact
- Gratis aanpassingen in het schema wanneer progressie begint te stagneren
- Voor dit bedrag zie je gegarandeerd progressie indien je precies doet wat er op het schema staat
- Bij goede resultaten kom je op mijn social media & website te staan, indien je hiervoor open staat uiteraard!


 
Tarieven Training


Personal training (1 uur)
 65,- euro

Trainingsschema`s voor 3 maanden
70,- euro


Groepstraining
Tarieven op aanvraag
(tarieven lopen uiteen wegens groepsgrootte, gewenste sport, locatie etc.)
 


Let op!

- Alle tarieven zijn exclusief BTW. 
- Tarieven zijn exclusief reiskosten indien dit van toepassing is.
- Bedragen dienen vooraf betaald te worden.