Melanie  Wolfswinkel

Ik ben ooit begonnen als tandtechnicus, waarbij ik kronen en bruggen voor patiënten van de tandarts maakte in een laboratorium. Ik had als motto om mensen hun glimlach terug te geven, maar omdat ik mij van een baan wilde verzekeren had ik mij gespecialiseerd in het digitale stuk tandtechniek. Veel productiewerk, lange dagen en van mijn motto zag ik niet veel terug. Na mijn carrière als tandtechnicus heb ik de keuze gemaakt om van mijn hobby mijn werk te maken. Tijdens het werk als tandtechnicus was ik al fanatiek bezig met sport en deed ik een opleiding orthomoleculaire voeding, puur uit interesse en zoekend naar waarheid. Nu een aantal jaar verder heb ik nog steeds geen moment spijt van mijn keuze!

De levenskwaliteit van mensen verbeteren en daarmee meer positiviteit creëren is het mooiste wat er is. Op mijn 17e begon ik aan vechtsport, waar ik veel uitdaging en plezier uit haalde. Ik wilde er zeker van zijn dat ik alles had gegeven in de sport en ben zo naar een wedstrijd toe gaan trainen. Na keihard trainen stapte ik de ring in en won het gevecht. Tijdens mijn wedstrijdtraject begon ik progressie te zien in mijn spieren. Dit gaf mij een nieuw doel. Ik wilde gaan bodybuilden!

Nu, een aantal jaar verder, heb ik al heel wat wedstrijden achter de rug. Mijn mooiste wedstrijd was het Europees kampioenschap 2020 in Florence - Italië, waar ik een 3e plek heb weten te bemachtigen. 

Het  doel dat ik nu najaag is het helpen van anderen met de kennis en ervaring wat ik in al die jaren heb opgedaan. Het geeft mij enorm veel energie als ik mensen hun doelstelling zie behalen en ze deze winnaarsmentaliteit doortrekken en als blauwdruk gebruiken voor de rest van hun leven.

Ben je nieuwsgierig, dan mag je wel even scrollen door mijn foto`s

It`s all about perspective

They see pain

I see opportunities for growth